Известие

Collapse
No announcement yet.

Пука отпред отдясно

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пука отпред отдясно

Привет колеги. От 1 седмица имам следния проблем: чува се пукане отпред отдясно. Пукането се чува само като върна газта или изключвам от скорост. При ускорение не се чува даже и при минаване през дупки. На свободна, бавно през плавни неравности също се чува това пукане. Ходих на преглед - предното окачване (горни и долни носачи + стаб. щанга ) са си наред, нямат луфтове.
    какво може да е и как да го диагностицираме?
    Last edited by Alamo; d.m.y г., 19:14.
    Алфа 156 1,8ТС 1998г

шарнирчето пука. иска да се гресира хубаво. набий му няква смаска от спрей с игла от спринцовка в маншончето.
    1.9JTD 105+

Comment

Въпросното шарнирче сменя ли се ? подлежи ли на рециклиране или да сменям целия носач?
      Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Колега, така дистанционно, по обясненията който даваш, никой не може да ти даде смислен отговор, освен да ти изреди стандартните причини за нещо което едни наричат чукане, други пукане, като това допълнително разширява възможностите.....
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
          Колега, така дистанционно, по обясненията който даваш, никой не може да ти даде смислен отговор, освен да ти изреди стандартните причини за нещо което едни наричат чукане, други пукане, като това допълнително разширява възможностите.....
          казали са му че сичко му е наред а пука. и на мен ми беше така и беше шарнира. набихме му грес в маншона и млъкна. ся пак се обажда. аз за тва ще идвам при теб за полиуретанизиране че ми писна. носачите бяха нови кат ги сложих и се разпука шарнира за няма и 10 000 км
          1.9JTD 105+

Comment

Странно, тези дни разтъпках бабичката до Плевен - през беклемето и о чудо, изчезна и пукане и скърцане. Предполагам, че след днешния дъжд пак ще се разскърца и пропука. Явно повечко завои са необходими за старите кокали на Алфичката.
            Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Working...
            X